Kontakt / För dig som vill veta mer om oss och vad vi på KP Utbildning erbjuder

KP Utbildning kommer ut till din arbetsplats, som kan befinna sig var som helst i hela vårt avlånga land. Våra duktiga konsulter finns utspridda i landet. Karin grundade KP utbildning 2008 och har sedan dess arbetat med företag i både Göteborg, Borås och västkustens städer i sitt närområde. Sedan september 2016 har Annica Larsson tagit över rodret för KP utbildning och Karin finns med även framåt tillsammans med Annica.

Kurs- och marknadsansvarig
Annica Larsson
0709 – 50 39 39

Organisationsnummer:
KP utbildning | Annica Larsson Solutions AB, 559073-3811

Affärsidé
KP Utbildning grundades 2008. Företagsidén var både då som nu att kunna erbjuda en av de bästa datautbildningarna i Sverige, anpassat och direkt användbart för deltagaren och gärna till en lägre kostnad än våra större konkurrenter. Vi törs nog säga att vi har några av Sveriges högst andel nöjda deltagare, ofta med kursutvärderingar som ligger på ett genomsnitt mellan 4,8 – 5,0.
Övertygande statistik
Våra utvärderingar talar sitt tydliga språk. Våra deltagare ger våra kurser ett övergripande betyg på 4,8 av 5,0.

Deltagarna uppger en tidsbesparing på snitt 38 %.

Lärarnas pedagosiska förmåga får ett betyg på 4,9 av 5,0.

Kundnytta
KP Utbildning erbjuder såväl standardpaket som företagsanpassade utbildningar så att kunden får exakt det som man har behov av. Efter utbildning med KP Utbildning ingår sex månaders kostnadsfri support via telefon och mail. KP Utbildning erbjuder utöver kurser även seminarier i olika områden inom Office-paketet. På ett seminarium får deltagarna en helikopter-vy av verktyget och dess funktioner. Efter seminariet erbjuds korridorstöd för deltagarnas egna frågor. Detta är en mycket uppskattad lösning för företag där de anställda jobbar med olika arbetsuppgifter och/eller när företag introducerar en ny version, t.ex Office 2013.

Kontakta oss gärna med hjälp av formuläret nedan!

 

There was an error submitting the form.

Thanks! Your email was successfully sent. We should be in touch soon.

Du glömde ange ditt meddelande till oss.