Konsulttjänster / Vi skapar, uppdaterar och förbättrar era filer, så att ni kan fokusera på annat!

konsult2

Våra duktiga konsulter kan hjälpa dig med allt från att skapa material du inte redan har, uppdatera och förbättra det som tiden vuxit ifrån eller underhålla sådant som kräver mer timmar än din arbetsdag har över.Det kan vara PowerPoint mallar, förberedda Excel-ark, Word eller PDF-blanketter, makron, lathundar, informationsmaterial, undersökningar eller sammanställningar…

Konsulttjänst efter dina behov! Vi hjälper till med konstruktion och uppdatering av allt material till företaget. Det kan vara dokumentation, blanketter, lathundar till användare och kunder. Visste du att vi även har akademisk utbildning inom kommunikation och t.ex utformning av enkäter?

Satsa på fungerande mallar! Att använda sig av mallar har två starka fördelar, dels går det fortare att skapa materialet, dels får materialet samma utseende oavsett vem på arbetsplatsen det är som skapat det. Detta har de flesta företag redan insett och har idag mallar som de använder. Däremot är många av dessa mallarna föråldrade och/eller skapade i hast. Att använda dem varken sparar tid och då de inte fungerar är resultet oftast att användaren lägger till eller tar bort mer än vad som var tanken. Och då faller ju även fördelen att alla dokument ska ha samma utseende! Nästan alla mallar kan behöva en uppfräschning. Har ni en ”ganska bra” mall i nuläget kan det vara ytterst väl investerade pengar att låta en powerpointexpert lägga 2 timmar på att vässa den ytterligare. Se gärna mer om powerpointpresentationer på vår dedikerade ppt-sida.

Teman i Office 2010/2013. I Office 2007 introducerades det nya tänket med teman. Teman binder över hela paketet med er grafiska profil. Per standard får ni då rätt typsnitt på brödtext och rubriker, rätt färger på objekt i Powerpoint och samma färger på dina staplar i Excel. Gör du en tabell i Word blir såklart även den i er givna profilfärg. Teman ersätter inte mallar men förenklar dem och den starka fördelen är att ett och samma tema kan appliceras på hela Office-paketet, där man alltså tidigare var tvungen att skapa separata mallar för varje program. Att ta fram ett tema går snabbare än man kan tro.

Just nu erbjuder vi kostnadsfritt ett organisationsanpassat tema till alla våra kunder som investerar i en konsulttjänst eller en utbildning!