Referensprojekt Powerpoint

Idag använder fler och fler Powerpoint som en del av sitt presentationsmaterial. Allt ifrån små, korta presentationer som bara tar några minuter till längre seminarium om flera timmar. Nästan överallt stöter vi på programmet Powerpoint –  som är ledande i sin bransch för presentationer. Att använda Powerpoint har blivit enklare med tiden men bara för att man har de rent tekniska kunskaperna betyder det inte att presentationen man levererar är så bra som den kan vara. Dina åhörare är ofta noggrannare än du kan tro och imponeras inte av flygande textmassor eller hoppande bilder. Men inte heller vill de få ett sömnpiller där sida för sida matas fram utan någon effekt alls. Det svåraste med Powerpoint idag är att hitta den gyllene medelvägen och att presentera ett material som är perfekt i sitt upplägg.

Vi erbjuder såklart kurser i Powerpoint men vad vi gärna också hjälper till med är att ta fram professionella mallar som hjälper medarbetaren att vara effektiv. En bra Powerpoint-mall ska kunna ta emot dina anpassade texter och bilder, men inte kräva din tid gällande effekter.

Överväg att investera i en effektiv mall, där du betalar för vårt arbete en gång och sedan förenklar ditt framtida arbete med halverad tid i att sitta och ”pilla” med Powerpoint! En effektiv mall försäkrar även att alla medarbetera i organisationen presenterar material som följer samma linje.

Några exempel på vad vi kan göra med er mall:

  • Se över och anpassa mallens layouter
  • Se till att logotyp och/eller företagsnamn finns per standard på en given plats på varje ny sida
  • Anpassade punktlistor
  • Anpassat färgschema som följer er grafiska profil
  • Effektiva och intressanta flödesscheman

 

Vi förbättrar din presentation från bra till bäst genom att titta på design, struktur, ”röd tråd”, textmängd mm. Ett arbete som skulle ta dig timmar att genomföra gör ofta våra proffsiga konsulter på mindre än halva tiden. En standardpresentation på ca 20 sidor tar ofta under 5 timmar att förbättra till toppklass.

Vi har valt att inte visa skärmbilder från våra tidigare projekt, men bland våra tidigare kunder nämner vi gärna:

  • TF Bank
  • Svensk Kvalitetsindex
  • Omegapoint

mfl