Referensprojekt Word

Genom åren har vi jobbat mycket med att ta fram och/eller förbättra befintliga mallar för olika företag och organisationer. Bland våra konsulter finns både gedigna tekniska kunskaper inom programvara samt teoretiska kunskaper om hur man sammanställer formulär och skickliga ”designerögon” för hur man binder samman de två delarna. Att skapa blanketter, speciellt ifall man inte har kunskapen, kan ta ofantligt mycket tid. Det är många olika begrepp och funktioner som man behöver behärska, oftast inom flera olika programvaror (Adobe Acrobat, Word, Adobe Live Cycle mfl).

Låt våra kunniga konsulter hjälpa dig, oavsett vad det är Word bråkar med dig om!


 • +Referensprojekt med klickbara PDF:er

   För en stor myndighet i Göteborg förbättrade och sammanställde vi 30-talet blanketter för bl.a EU-stöd. Kunden drog upp riktlinjerna för designen samt angav nödvändig text. Vi gav formulären enhetligt utseende samt gjorde dem till ifyllningsbara/ klickbara pdf-dokument. Vi jobbade och kunden kunde fokusera på annat. Blanketter hade ett sidantal på mellan 2-10 sidor.

  Antal konsulttimmar: ca 2 tim/blankett

  blanketter130411


 • +Mallar till kundtjänsten på Credento

  Vi hjälpte Credento att skapa 20-talet mallar som de använder i sin kundtjänst. Vi skapade layout, design samt klickbara fält.

  Antal konsulttimmar: ca 1 tim/mall
  credento


 • +Journalistsamarbete

  Tillsammans med journalist Eva Nordin hjälpte vi till med främst design och layout av ett stort antal dokument för VGR. De handlade om att skapa snygga dokument som kunde läsas och uppskattas av många.

  Antal konsulttimmar: ca 2 tim/fil

  nordin