Varför anlita en konsult?

pinkPenOffice-programmet och filerna vi skapar däri går att anpassa och automatisera mer än de flesta är medvetna om. På KP Utbildning har vi över 13 års erfarenhet av att hjälpa kunder med ta fram smartare dokument.

Med Word kan vi skapa mallar där det enda användaren behöver göra är att skriva in texten. Med enkla klick kan användaren välja bland olika sidfötter (personliga eller allmänna för organisationen), rätt datum i en enkel dropdown-meny eller växla mellan olika sorters punktlistor och rubriker. Med Word kan vi även skapa snygga, klickbara och professionella blanketter.

Powerpoint kan grundas på smarta mallar som sparar användaren tid och dessutom är enhetliga, både mellan olika presentationer och presentatörer. Powerpoint är en tidsslukare, satsa på kloka mallar så att ni inte fastnar 2-3 timmar innan varje presentation!

Outlook kan anpassas med textmallar, kalendermallar, verktyg, flikar, knappar och kommandon.

Och speciellt Excel går att anpassa väldigt långt med mallar, makron och programmerade kommandon.

Men jag är ju ganska bra på Excel?

Ett problem som vi ofta ser är att många utför samma moment om och om igen. Man kanske t.ex sammanställer rapporter varje månad, räknar på tid/utgifter/fakturor/datum, redovisar eller hämtar snarlik data på samma sätt under återkommande tidpunkter.

Här kan Excel göra ännu mer! Många av de uppgifter vi gör dagligdags går att automatisera med mallar och/eller makron. Vi har utfört projekt som tjänat in heltidstjänster på organisationer med under 10 anställda. Har du råd att inte överväga möjligheten? Se gärna bland våra referensprojekt för mer inspiration om hur mycket enklare livet kan bli med Excel.

Vi debiterar ingenting i uppstartsavgift, du betalar alltid enbart för de gånger du faktiskt investerar i ett faktiskt resultat. Så välkommen att höra av dig till oss så ”bollar” vi vidare vad vi kan hjälpa just er med!