Utbildning / Spännande, roligt och intensivt med KP Utbildning!

utbNya arbetsuppgifter. Nya programvaror. Nya versioner…

Anledningen till att du funderar på en utbildning till dig själv eller dina medarbetare kan vara många. Oftast handlar det om ny programvara eller nya arbetsuppgifter men det kan också vara så att ni känner att arbetssättet i dagsläget behöver en uppdatering.
Vi är experter på Office-paketets Excel, Powerpoint, Word, Outlook. Du har väl inte missat nya Office 2013? Nästan var femte bokning hos oss är vårt populära seminarium om nyheterna i Office 2013.

Vårt största utbud ligger inom Office-paketet men våra kunniga konsulter utbildar inom de flesta kända programvaror.

Våra kurser anpassas efter kundens behov. Det är slöseri både med tid och energi att utbilda sig i funktioner som man inte använder. Hjärnan klarar bara av att spara informationen under en kort tid, det finns alltså ingen anledning att utbilda sig i något idag som man kanske kommer få användning för om några månader/ ett halvår/ i framtiden.

Våra kursledare eller kursansvarig finns med i hela processen under upphandling och genomförande av kursen. De är experter på att ta fram ett kursinnehåll anpassat efter faktiskt behov. Därför tycker vi på KP Utbildning att det är jätteviktigt att de finns med redan från början. En kunnig kursledare behöver bara en kort stund med er på arbetsplatsen för att kunna se behovet och bästa upplägget just för er. Resultatet blir en kurs som både deltagare och ekonomiansvarig uppskattar- eftersom ni omgående kommer att kunna räkna in kostnaden för kursen direkt mot den ökade effektiviteten hos era användare.

Vi gör Excel riktigt kul!