Outlook – sluta slösa tid

outlookBeroende på organisation och behov kan man anpassa en Outlook-kurs på nästan lika många sätt som det finns arbetsplatser. Dels innehåller Outlook många praktiska funktioner som de allra flesta har användning för, från enmansföretagaren till medarbetare i en stor organisation.

Men en viktig del som man lätt glömmer bort är att ta ställning till är hur man handskas med Outlook. Fråga dig själv, hur många mail får du per dag? Hur snabbt bör du svara på mail? Och med de svaren i åtanke, hur ofta ”kollar” du eposten? Idag dag tenderar många att ”kolla” sin epost alldeles för ofta, vilket är en av de största tidstjuvarna men även effektivitetstjuvarna på många arbetsplatser. Lägg därtill alla otroligt smarta verktyg som finns i programmet, Outlook kan göra så mycket mer än bara läsa och skriva mail!

Våra kurser i Outlook handlar nästan aldrig om det där som vi alla oftast kan, att skicka och ta emot mail. Våra kurser handlar om att se hur just ni ska nyttja Outlook på bästa sätt givet er nivå. Vilka genvägar finns för er? Vilka verktyg? Vad behöver ni träna upp och vad behöver ni träna bort?

På KP Utbildning är vi experter på epost-effektivitet. Hör av dig till oss ifall du vill diskutera vidare hur ni kan bli mer effektiva i din organisation.